Hvem er vi

Hos MM Kloak står vi sammen om at skabe en arbejdsplads, som vi er stolte af. Vores organisation er flad og omgangstonen er uformel, men vi har et professionelt miljø, hvor tingene fungerer, fordi vi har et tæt samarbejde med både kollegaer og kunder.

Vores værdigrundlag er at vi gennem vores arbejde og løsninger under jorden, skaber værdi for vores kunder over jorden. Vi har fokus på at være serviceminded og pålidelig, vi har respekt for vores kunders værdier og derigennem gøre alt for, at kunderne ikke efterlades med en dårlig oplevelse.

Fleksibilitet

At være fleksibel virksomhed betyder, at vi tager størst mulig hensyn til vores medarbejders og kunders ønsker. Det er forudsætningen for at vi hele tiden kan udvikle os og bevare alsidigheden i virksomheden.

Kvalitet

Høj kvalitet er altid udgangspunktet for det vi gør. Vi tager ansvar for vores arbejde og lever op til vores forpligtelser, så vi sammen kan skabe det bedste resultat. Kvalitet betyder først og fremmest, at vores biler/lastbiler/materiel er i optimal stand og bruges af en imødekommende, kompetent medarbejder.

Service

Vi er en servicevirksomhed. Det betyder, at høj kundetilfredshed er afgørende for os og vores kunder altid skal føle, at vi gør vores yderste for at give dem en god oplevelse. God service er mange ting. Det er engageret medarbejdere, rettidighed og hjælpsomhed, God service er, når vi kan møde eller overgå vores kunders forventninger.

Sikkerhed

Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden for vores kunder eller medarbejdere. Vores biler/lastbiler/materiel lever op til alle miljø- og sikkerhedsmæssige krav og vi sørger hele tiden for, at biler/lastbiler/materiel bliver vedligeholdt og serviceret på Aut. Værksted.

Samarbejde

Vores tætte samarbejde med vores samarbejdspartnere store som små gør vi hver dag lærer af vores omgivelser.